FORSIDEN ADD MEG FANPAGE BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


Wow, nå er det som vanlig alt for lenge siden jeg har vært inne her og oppdatert på bloggfronten. Har vel egentlig ikke noe god unnskyldning for det heller, så jeg tenker at jeg bare dropper det denne gangen. Har et problem med å koble pc'en min til internettet vi har her hjemme, så det betyr at det jeg skiver nå er skrevet fra blogg appen, og jeg beklager for alle skrivefeiliene som mest sannsynlig blir til å dukke opp etterhvert som du leser. Det har såklart skjedd mye siden sist, men jeg tenkte å skrive litt om hvordan julen har vært så langt, også lover jeg og skrive mer en annen dag. Så på grunn av at jeg bruker blogg-appen så blir jeg til å legge bildene inn under teksten, og satser på at dere skjønner nok sammenhengen. Here we go:

I begynnelsen av desember slet jeg veldig med hjemmelengsel. Jeg innså hvor annerledes det var her, at alle de små og koselige tradisjonene som julekakebaking, å pynte pepperkakehus, åpne en pakke hver dag i 24 dager og til og med mørketiden ikke var noe jeg kom til å være en del av i år. Men etter å ha skypet med mamma og Pernille gikk det mye bedre. Jeg hadde såvidt snakket med mamma på en måned, så det var virkelig på tide. Det ble etterhvert en tårevåt samtale fra begge sider, men det var veldig godt etterpå. Og etter jeg endelig fikk skypet med Pernille for første gang på fire måneder, fant hun spontant ut at hun ville komme på besøk. Jeg pratet med vertsfamilien min om det, og de syns det er kjempekoselig og åpner såklart huset for enda ei norsk jente, haha. Så hvis alt går etter planen så kommer hun i februar, og jeg gleder meg kjempemasse! Jeg krysser værtfall fingrene.

Den 15 desember fikk jeg en pakke i posten jeg ikke trodde jeg skulle få i år. Mamma hadde nemlig laget med adventskalender og sendt til meg, men pga en feil med adressen på pakken så ble pakken returnert tilbake til Norge. Men en av de lure vertsbrødrene mine som jobber i posten klarte på et vis, etter mye om og men, å få stoppet pakken fra å dra ut av landet. Jeg ble såå glad når jeg kom hjem fra skolen til tidenes opptur i en ellers trist hverdag, så tusen takk til verdens beste mamma som tok seg tiden til å lage adventskalender til meg! Jeg har også iløpet av desember fått andre julegaver, kort og brev, og det jør virkelig dagene så mye bedre!

Jeg har også fått vært med å lage julegodis over hos naboene våre. Jeg dro over dit en fredag etter skolen, vi lagde to typer konfekt og julemenn (sugar cookies kaller de dem her) også hadde vi i tilgg middag sammen. Jeg trives kjempegodt hos dem, det er jo der den tyske venninna mi bor og vi er stortsett sammen hver dag. I tillegg er vertsfamilien hennes kjempegode, de er som en familie nummer to for meg her nede. Jeg kan gå over dit når jeg vil, jeg er alltid velkommen og det er utrolig deilig, for av og til trenger jeg en pause fra (gale)huset her jeg bor.

Var også på en juleparade ikke så langt unna her jeg bor, og det var veldig kult. Det var et tog fyllt opp med alle slags kjøretøy pyntet opp med julelys fra topp til tå, skoleband, prinsesser, julenisser og alt mulig rart egentlig!

Jeg har forresten også blitt brunette siden sist! Jeg fant ganske spontant ut at jeg ikke orket det styre med ettervekst jeg alltid har hatt, så jeg fikk satt inn mørke striper rett før jul når jeg endelig tok til vett til å bestille en frisørtimd. Det var virkelig på tide å få stusset håret, og jeg angrer ikke i det hele tatt på farhevalget heller - det var veldig deilig med en liten forandring! Fargen er mer lik min naturlige farge, så nå slipper jeg å bekymre meg så mye om etterveksten som kommer ut.

Jepp, her ble det veldig uorganisert med bildene, men jeg har mye og vise så det får bare være! Har hatt veldig dårlig samvittighet for å ikke ha oppdatert bloggen på så lenge, spesielt når jeg logget på og skjekket statistikken. Det er faktisk folk her inne hver eneste dag, så jeg skal prøve å bli flinkere til å oppdatere dete framover. Jeg vil jo dele opplevelsene mine, så det skal jeg få til!


Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:

P R E S E N T A S J O N
Hei! Jeg er ei gladjente på 17 år som kommer fra en liten by i nord som heter Sortland. Jeg reiser til USA som utvekslingsstudent for skoleåret 2014/2015 og blir til å bruke bloggen som en slags dagbok slik at de hjemme kan følge med på hverdagen min. Legg gjerne igjen en kommentar imens du er her! K A T E G O R I E R
Blogg


D E S I G N
Charlotte V. Økland

A R K I V
Desember 2014
November 2014
Oktober 2014
September 2014
August 2014
Juli 2014
Juni 2014
April 2014
Mars 2014
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
hits