FORSIDEN ADD MEG FANPAGE BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


Lokal tid: 1:23 AM

Hei! Nå har jeg prøvd å skrive dette innlegget i alt for lang tid, jeg var akkurat ferdig, da jeg klarte å miste _alt_ jeg hadde skrevet for andre gang. Litt irritert? Jepp. Men jeg skal prøve og ikke la det gå ut over dere, hihi!

Imorgen er det tilbake på skolebenken etter over to uker med latskap, mye drittmat og alt for lite å ta meg til. Så jeg gleder meg veldig mye til å komme tilbake i rutiner i hverdagen til tross for at det inkluderer å stå opp klokken seks hver morgen for å rekke en stappfull buss av alt for mange drittunger, deadlines i yearbook, lekser hver dag og oppkommende end of semester exams. Med andre ord betyr det at det blir noen stressende uker framover. Her begynner vi nemlig ikke med andre semester før i slutten av januar og da begynner vi med tredje trimester (tror jeg??). Det betyr at vi har fire ganger iløpet av skoleåret der vi får standpungtkarakterene våre, noe som er en ganske gret egentlig.

Men tilbake til overskriften; igår kom endelig tyskern min, Anna, hjem fra Florida! Hun har vert der hele juleferien så det var utrooolig deilig å få henne hjem. Hun sov over hos oss, så sto vi opp, spiste litt og gikk ned i kjellerstua og begynte helt fra starten av sesong 1 med the vampire diaries. Vi sprang over til henne for å spise middag, så dro vi tilbake og så et par episoder til før hun dro hjem for å legge seg. Så det er vel egentlig det eneste vi har gjort idag, haha. Det var kjempegodt å endelig ha noen andre å snakke med enn bare vertsmor og vertsfar, noen ganger ønsker jeg at vertsbrødrene mine var på min alder og også gikk på samme skole som meg. Da hadde det nok vært mye lettere å få seg venner, mer å gjøre hjemme, vite om når ting skjer, og også det å komme seg imellom når man skal gjøre noe. Alle vertsbrødrene mine er nemlig godt voksen og har sine egne familier, så jeg er enebarn her i huset. Men jeg kan jo trøste meg med at vi har tidenes kosehund som elsker oppmerksomhet.

Nå skal jeg legge fra meg ipaden og prøve å sove noen timer, før det er opp å finne ut om det blir skole imorgen eller ikke. Det har faktisk har snyet en del idag, og vertsfar (han er lastebilsjofør) ringte tidligere og sa at det er mulig at de kansellerer skolen imorgen fordi veiene er veldig glatte. Håper vel mest at det er skole imorgen, men hvis de kanseller så kryper jeg under dyna med et smil og sover fem timer til!

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:

P R E S E N T A S J O N
Hei! Jeg er ei gladjente på 17 år som kommer fra en liten by i nord som heter Sortland. Jeg reiser til USA som utvekslingsstudent for skoleåret 2014/2015 og blir til å bruke bloggen som en slags dagbok slik at de hjemme kan følge med på hverdagen min. Legg gjerne igjen en kommentar imens du er her! K A T E G O R I E R
Blogg


D E S I G N
Charlotte V. Økland

A R K I V
Januar 2015
Desember 2014
November 2014
Oktober 2014
September 2014
August 2014
Juli 2014
Juni 2014
April 2014
Mars 2014
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
hits