FORSIDEN ADD MEG FANPAGE BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


I helgen har jeg faktisk gjort noe spennende for en gangs skyld! På fredag klarte jeg å overtale Randi, den eldste vertssøstra mi, til å bli med på basketballkampen på skolen. Den eneste grunnen til at jeg ville se den var fordi venninna mi Brittani var nominert til "the snowball court". Det er en gruppe elever som er stemt på til å være king and queen (senoirs) eller prince and princess (juniors). De blir presentert i pausen, da har de pyntet seg med langkjole og hele pakka. Selve kampen var ikke så spennende, så vi dro til wendy's for å spise etter pausen og dro hjem etterpå. Skolen min har forresten ikke cheerleadere, men barneskolen har et lag som hadde oppvisning og de er såå søte!

På lørdag gjorde vi litt husarbeid før vi dro til ei skole der de skulle selge brukte kjoler, i håp om å finne kjole til prom som er i mai. Siden jeg er så pirkete når det kommer til slikt så trodde jeg egentlig ikke jeg ble til å finne en, men jeg tok feil. Jeg fant en blå, skikkelig prinsessekjole! Jeg prøvde den først bare på tull, for jeg trosse egentlig ikke jeg ville ha en stor kjole. Men vi ble helt forelsket i den hele gjengen, så det endte opp med at jeg kjøpte den. Så nå er det i boks, og det er veldig deilig å slippe å bekymre meg om det lengre. Prom er jo en veldig stor greie her, så det er også lurt å være tidlig ute til å finne kjole osv.

På kvelden var det snowball. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive om det, jeg får heller la bildene si sitt. Det var en veldig vellykket kveld vertfall!

Haha, vi dro litt for tidlig hjemmefra, så imens vi ventet på at kjæresten til Randi (han går på en annen skole) skulle komme, så dro vi like gjerne til McDonalds for å kjøpe dessert!

Meg og Randi før vi dro hjemmefra. Og vertsfar som prøvde å være linselus!

Idag har vi ikke gjort så mye egentlig, det er jo søndag så det var godt å bare ta det med ro. Jeg sov lenge og fikk unnagjort litt lekser før vi begynte å lage middag. Hver søndag har vi jo middag sammen med naboene, og det er kjempekoselig! Jodi lagde dessert idag, og egget hun brukte var helt neongult! Haha, sist gang hun stekte egg brukte hun jo et egg uten plomme. Så jeg måtte jo såklart ta bilde av det! Lurer på hva som blir det neste egg-bildet.

Jeg beklager for alle mulige skrivefeil, men jeg blogger fra Ipaden fordi jeg ikke lengre har en adapter som passer til PC'en min, så da er det vanskeligere å holde styr på skrivingen. Sorry not sorry!

Nå skal jeg ta kveld, for imorgen er det tilbake på skolen. Det blir litt godt, ettersom vi hadde en fire dagers lang helg. Godnatt, og god morgen Norge!

Postet av: Iselin Renée
Det så ut som en fin helg :)
23.02.2015, 09:35
URL: http://iselinrenee.blogg.no

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:

P R E S E N T A S J O N
Hei! Jeg er ei gladjente på 17 år som kommer fra en liten by i nord som heter Sortland. Jeg reiser til USA som utvekslingsstudent for skoleåret 2014/2015 og blir til å bruke bloggen som en slags dagbok slik at de hjemme kan følge med på hverdagen min. Legg gjerne igjen en kommentar imens du er her! K A T E G O R I E R
Blogg


D E S I G N
Charlotte V. Økland

A R K I V
Februar 2015
Januar 2015
Desember 2014
November 2014
Oktober 2014
September 2014
August 2014
Juli 2014
Juni 2014
April 2014
Mars 2014
November 2013
Juli 2013
Juni 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
hits