FORSIDEN ADD MEG FANPAGE BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


Tenk at idag er dagen jeg har ventet på i så mange år endelig kommet. Jeg er blitt myndig! Haha lol. Når jeg kommer til Norge kan jeg jo faktisk kjøpe både flaxlodd og nesespray helt alene, shit. Neida, men jeg syns det er ganske rart egentlig at jeg er så gammel allerede, jeg føler jo fortsatt at jeg er 15 år og nettop fikk av reggisen og ble konfirmert.

For dere som lurer så blir det nok ikke en stor feiring i år. Er jo inne i siste uka av semesteret som betyr at jeg har eksamener i alle 7 fagene jeg har. Så noe sweet 18 party blir det nok ikke på meg. Hørte rykter om at Anna, favoritt tyskern min (haha) har bakt bursdagsbrownies så det blir vertfall kake! Det er litt bittert å se alle fylle 18 år i hjemme i Norge da de tar lappen, drar ut osv, men så kommer jeg på at jeg er i USA så jeg skal ikke klage. Jeg kommer jo tilbake, og da, da skal det feires ordentlig. Men nå er jeg her, og jeg skal prøve å gjøre det beste ut av tiden min her!

Wopsi, nå er det under seks timer til jeg skal stå opp og gjøre meg klar for skolen, så jeg tror jeg ender innlegget her. Natta!
Igår har var en veldig interresang dag! Noen av dere med snapchat har kanskje sedd bil-messa de har i Detroit? Vertsfar tok meg med dit! For dere om ikke vet hva det er, så er det verdenst største intetnasjonale messe for fabrikkproduserte biler som holdes hvert år. Messen er åpen i ei uke tror jeg, er alltid i Detroit, og den var såklart inne i en huuge bygning. Jeg er ikke tidenes største bil fan, men jeg syns det var utrolig kult å få oppleve et så stort arrangemang. Er ganske sikker på at jeg har mange venner som er sjalu, spesielt pappa! Nå banler jeg bare, skal heller la bildene snakke for seg:

Jeg var også så heldig at jeg fikk to billetter til en basketballkamp som er på onsdags kveld, så da drar jeg forhåpentlig vis på min første profesjonelle kamp! Skal skrive mer om den etter jeg har vert der. Snakkes!
Lokal tid: 1:23 AM

Hei! Nå har jeg prøvd å skrive dette innlegget i alt for lang tid, jeg var akkurat ferdig, da jeg klarte å miste _alt_ jeg hadde skrevet for andre gang. Litt irritert? Jepp. Men jeg skal prøve og ikke la det gå ut over dere, hihi!

Imorgen er det tilbake på skolebenken etter over to uker med latskap, mye drittmat og alt for lite å ta meg til. Så jeg gleder meg veldig mye til å komme tilbake i rutiner i hverdagen til tross for at det inkluderer å stå opp klokken seks hver morgen for å rekke en stappfull buss av alt for mange drittunger, deadlines i yearbook, lekser hver dag og oppkommende end of semester exams. Med andre ord betyr det at det blir noen stressende uker framover. Her begynner vi nemlig ikke med andre semester før i slutten av januar og da begynner vi med tredje trimester (tror jeg??). Det betyr at vi har fire ganger iløpet av skoleåret der vi får standpungtkarakterene våre, noe som er en ganske gret egentlig.

Men tilbake til overskriften; igår kom endelig tyskern min, Anna, hjem fra Florida! Hun har vert der hele juleferien så det var utrooolig deilig å få henne hjem. Hun sov over hos oss, så sto vi opp, spiste litt og gikk ned i kjellerstua og begynte helt fra starten av sesong 1 med the vampire diaries. Vi sprang over til henne for å spise middag, så dro vi tilbake og så et par episoder til før hun dro hjem for å legge seg. Så det er vel egentlig det eneste vi har gjort idag, haha. Det var kjempegodt å endelig ha noen andre å snakke med enn bare vertsmor og vertsfar, noen ganger ønsker jeg at vertsbrødrene mine var på min alder og også gikk på samme skole som meg. Da hadde det nok vært mye lettere å få seg venner, mer å gjøre hjemme, vite om når ting skjer, og også det å komme seg imellom når man skal gjøre noe. Alle vertsbrødrene mine er nemlig godt voksen og har sine egne familier, så jeg er enebarn her i huset. Men jeg kan jo trøste meg med at vi har tidenes kosehund som elsker oppmerksomhet.

Nå skal jeg legge fra meg ipaden og prøve å sove noen timer, før det er opp å finne ut om det blir skole imorgen eller ikke. Det har faktisk har snyet en del idag, og vertsfar (han er lastebilsjofør) ringte tidligere og sa at det er mulig at de kansellerer skolen imorgen fordi veiene er veldig glatte. Håper vel mest at det er skole imorgen, men hvis de kanseller så kryper jeg under dyna med et smil og sover fem timer til!


hits