FORSIDEN ADD MEG FANPAGE BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


Idag begynte startet vi endelig å gjøre noe fornuftig i ceramics's klassen min, og jeg og to andre var de første til å bruke "hjulet" for å lage krokker osv. Jeg fikk laget ei skål idag, og det var skikkelig morsomt! Det var veldig vanskelig og grisete også, vi hadde på oss store overtrekksskjorter for å ikke få leire over oss. I løpet av de neste tre måndene har vi ti prosjekter som skal lages på egenhånd, alt fra fancye krukker og fat til en mini landsby. Tror det kommer til å bli morsomt! Er greit å ha et lite avbrekk fra vanlige klassetimer iløpet av skoledagen.

Som dere ser så var det veldig grisete, haha! Skal gjøre dette resten av uka, og syns det er skikkelig stas! Det er liksom det folk gjør på film osv, har aldri gjort det selv før med den plata som spinner rundt og rundt.

Vi blogges!

#exchange #utveksling #usa #highschool
I helgen har jeg faktisk gjort noe spennende for en gangs skyld! På fredag klarte jeg å overtale Randi, den eldste vertssøstra mi, til å bli med på basketballkampen på skolen. Den eneste grunnen til at jeg ville se den var fordi venninna mi Brittani var nominert til "the snowball court". Det er en gruppe elever som er stemt på til å være king and queen (senoirs) eller prince and princess (juniors). De blir presentert i pausen, da har de pyntet seg med langkjole og hele pakka. Selve kampen var ikke så spennende, så vi dro til wendy's for å spise etter pausen og dro hjem etterpå. Skolen min har forresten ikke cheerleadere, men barneskolen har et lag som hadde oppvisning og de er såå søte!

På lørdag gjorde vi litt husarbeid før vi dro til ei skole der de skulle selge brukte kjoler, i håp om å finne kjole til prom som er i mai. Siden jeg er så pirkete når det kommer til slikt så trodde jeg egentlig ikke jeg ble til å finne en, men jeg tok feil. Jeg fant en blå, skikkelig prinsessekjole! Jeg prøvde den først bare på tull, for jeg trosse egentlig ikke jeg ville ha en stor kjole. Men vi ble helt forelsket i den hele gjengen, så det endte opp med at jeg kjøpte den. Så nå er det i boks, og det er veldig deilig å slippe å bekymre meg om det lengre. Prom er jo en veldig stor greie her, så det er også lurt å være tidlig ute til å finne kjole osv.

På kvelden var det snowball. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive om det, jeg får heller la bildene si sitt. Det var en veldig vellykket kveld vertfall!

Haha, vi dro litt for tidlig hjemmefra, så imens vi ventet på at kjæresten til Randi (han går på en annen skole) skulle komme, så dro vi like gjerne til McDonalds for å kjøpe dessert!

Meg og Randi før vi dro hjemmefra. Og vertsfar som prøvde å være linselus!

Idag har vi ikke gjort så mye egentlig, det er jo søndag så det var godt å bare ta det med ro. Jeg sov lenge og fikk unnagjort litt lekser før vi begynte å lage middag. Hver søndag har vi jo middag sammen med naboene, og det er kjempekoselig! Jodi lagde dessert idag, og egget hun brukte var helt neongult! Haha, sist gang hun stekte egg brukte hun jo et egg uten plomme. Så jeg måtte jo såklart ta bilde av det! Lurer på hva som blir det neste egg-bildet.

Jeg beklager for alle mulige skrivefeil, men jeg blogger fra Ipaden fordi jeg ikke lengre har en adapter som passer til PC'en min, så da er det vanskeligere å holde styr på skrivingen. Sorry not sorry!

Nå skal jeg ta kveld, for imorgen er det tilbake på skolen. Det blir litt godt, ettersom vi hadde en fire dagers lang helg. Godnatt, og god morgen Norge!
God første valentines day! Nå har jeg bodd hos den nye vertsfamilien min i snart tre uker og jeg har der helt supert her. På fredag hadde vi fri fra skolen så da dro vertsmor, Jodi og jeg på shopping for å finne kjole til snowball som er om ei uke. Det betyr at kommende skoleuke så er det spritweek på skolen! For dere som ikke helt skjønner hvs det er så skal jeg prøve å forklare det; vi har forskjellige temaer for hver skoledag, for eksempel så er det beach day på tirsdag og da kler både elever og lærere seg ut. På fredag er deg siste hjemmekampen for varsity basketball (juniors og seniors), og det er det som er hovedgrunnen til både spiritweek og snowball.

Egget hadde ikke plomme! Vi måtte jo såklart ta bilde av det haha

Hver søndag har vi familiemiddag sammen med et vennepar av familien som bor litt lengre ned i gata vår. Og de har et pinnsvin som kjæledyr, og det er så nusselig! Det er som en liten hamster, og den er ikke redd folk heller.

For noen uker siden dro jeg på helgebesøk til Maren, den norske venninna mi som bor litt over en time unna her jeg bor. Det var veldig deilig å komme seg litt bort, hovedsakelig fordi det ikke var noe koselig hjemme på denne tiden (dette var før jeg fikk byttet familie) og for å få et lite avbrekk fra "det vanlige". Hovedgrunnen til at jeg kom på besøk var fordi vi skulle dra i en (liten!!) slalombakke sammen med noen andre EF studenter. Det gjorde vi, og det var veldig morsomt å få jøre noe litt uten om det vanlige! Her vi bor er det jo ingen fjell og det er stortsett helt flatt, så "fjellet" som alpinanlegget var på var en diger søppeldynge med fake snø på. Men vi hadde det morsomt, og det er jo det viktigste!

Ellers så er det under 50 dager til jeg får besøk av mamma, Kathrine, Thomas og Tony Rene og jeg gleder meg såå mye! Pappa, Norunn og Kristin kommer også i mai, så jeg har mye å se fram til.
Hei! Siden sist jeg oppdaterte her inne har jeg byttet vertsfamilie. Jeg skal ikke beskrive så detaljert hvorfor, men det fungerte bare ikke i lengden å bo sammen med dem. Jeg hadde det rett og slett ikke så bra der. Onsdagskveld for ei uke siden ble jeg hentet av IEC'en min og flyttet over til en ny familie som bor egentlig bare rett rundt hjørnet fra der jeg bodde før. Her bor jeg sammen med vmor, vfar, lillesøster Jodi på 15 år og Randi som er like gammel som meg. Jeg kjente begge jentene litt fra før, da Randi og jeg hadde et par timer sammen på skolen. Jeg trives vertfall kjempegodt her! Endelig har jeg søsken, for det var veldig slitsomt å være alenebarn der jeg bodde før. Nå har jeg noen å snakke med, shoppe med osv, og i tillegg så slipper jeg å ta skolebussen hver morgen fordi Randi har lappen, så det er deilig!

På denne lille uken har jeg ikke gjort så mye interressant egentlig. Vi dro til IKEA for å kjøpe køyeseng en dag, den andre dagen satt vi senga opp, mandag og tirsdag hadde vi fri fra skolen (it was a snowday!!) på grunn av for mye sny (sne, snø?). Og i dag var det tilbake på skolen igjen, noe som var ganske deilig egentlig.

Legger ut bilder fra bursdagen min, noe som faktisk var en veldig fin dag til tross for alt styret som skjedde rundt den tiden.hits