FORSIDEN ADD MEG FANPAGE BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


nå er Henriette dratt hjem til strand, og jeg sitter alene her i leiligheta! hater å være å alene, er så husredd. vi hadde det værtfall veldig koselig! først dro vi for å trene, som gikk bra den første halvtimen, helt til det gikk opp for oss at vi var nesten alene på friskhuset, så ble vi ganske så usæriøse og jaaa.. 

men vi dro etterhvert hjem til filmkos, godis, og bamsekos. vi så forresten friends with benefits, vi må vel være de eneste jentene som ikke hadde sett den enda, -men den var kjempebra!

Hvordan har kvelden deres vært?


whaaat a day. jeg har ikke gjort en dritt, og nå skal jeg begynne å skrive på en reportasje til avisa, så skal jeg på frittståendetrening, wæh. siste trening før nnm! 

hva skal dere gjøre idag?


--- 
jeg var på snytindhytta sammen med ca 1/3 av klassen i helga, lengst ut i GOKK! var veldig koselig å være der, vi snøbadet, var i badstue, aket, lagde en en kickass snøhule på 3(!!!) etasjer, spiste god mat, gamet kort og chillet myye. meeen vi var utrolig uheldig med været både til å fra hytta, gnagsår, utedass, harde senger, tryning på ski, uhm, har ikke annet å si enn at det var utroolig godt å komme hjem til en god dusj! ♥

Hva har dere gjort i helgen? 

--- hits