FORSIDEN ADD MEG FANPAGE BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


På torsdag hadde vi studie i førstetimen, og som vanlig brukte jeg den på å sove litt ekstra. Da jeg våknet ble jeg liggende ganske lenge i sengen og gå i gjennom den vanlige runden på face, insta og snapchat. Tilfeldigvis gikk jeg innom mailen min, der det lå en ulest mail fra en som het Tommy som forklarte at han er kontaktpersonen min for dette året i Michigan! JEG HAR FÅTT VERTSFAMILIE! Wæh, jeg ble såå glad! Endelig begynner ting å gå litt opp for meg. Jeg skal altså til Michigan, og blir boende i en by som heter Monroe!

Vertsmor heter Marcia og jeg har allerede mailet litt med henne, har også addet henne på facebook så vi har snakket litt der og. Til nå er jeg veeldig fornøyd. De er et gift par, vet ikke hvor gamle de er men de har vertfall voksne barn og er besteforeldre. For øyeblikket har de deres første utvekslingsstudent, ei jente fra Colombia! De er veldig glade for å ha henne der, og det var derfor de bestemte seg for å få en til student. Det er veldig betryggende for meg, for da vet jeg at det er noe de virkelig vil ♥ 


Se så søte de er, de ser virkelig ut som en koselig familie! Slik jeg har forstått det gjennom facebooken til vmor, så har de også en hund. Det første som slo meg da jeg så dette bildet var at vfar så ut til å være en typisk amerikaner med på en harley, haha! Og rett hadde jeg, de har to harleys og hun forteller at de gleder seg til å ta meg med på tur med dem. De elsker å campe og de har en fith wheeler, en slags campingvogn. I tillegg har de også basseng. Åh, jeg tror virkelig jeg kommer til å trives sammen med dem!

Det virker vertfall virkelig som om de gleder seg til at jeg kommer, da vmor faktisk la ut et bilde av meg på hennes facebook-profil! 

Jeg føler meg veldig heldig, og er kjempe takknemlig for at jeg får bo hos en så fantastisk familie. Jeg gleder meg veldig til å skype med dem og bli bedre kjent. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg utrolig mye til å dra til USA, og leve som en amerikaner!

 

#EF #exchange #utveksling #myefyear #exchangestudent #vertsfamilie #USA
I flere år har jeg drømt om å reise til utlandet andreåret mitt på vgs, og nå ser det endelig ut for at drømmen min går i oppfyllelse. Gud hvor fort tiden går! Føles ikke som det er lenge siden jeg begynte å søke via AFS om utvekslingsåret mitt, men det er faktisk godt over et halvt år siden. Jeg brukte mye av tiden min på å laste opp bilder, styre med alt papirarbeidet osv. Til slutt ble jeg ferdig, og fikk sendt inn hele søknaden min! Men rett før jul viste det seg at jeg ikke ble en av de 40 heldige personene på andre opptaksrunde som fikk reise med AFS til USA. Jeg ble utrolig skuffet, men håpte på at EF fortsatt hadde flere plasser igjen til USA. Etter jul begynte så fort som mulig med enda en søknadsprosess, og etterhvert fikk jeg vite at de hold av plass til meg! Nå er alt papirarbeid unnagjort, jeg har tatt alle vaksinene jeg skal ta (bortsett fra èn som jeg må ta rett før jeg drar) , jeg har skaffet meg nytt pass, og det beste av alt - de har begynt å lete etter familie til meg! Endelig begynner ting å falle på plass for meg, og det har gått opp for meg at det ikke er lenge igjen og jeg SKAL faktisk reise bort skoleår. Det er helt sykt og absurd å tenke på. Nå går jeg bare med sommerfugler i magen hver dag og venter på at de skal ringe fra EF å fortelle at de har funnet meg vertsfamilie! 

Jeg lever i lykkerus akkurat nå jeg. Mest på grunn av at jeg vet jeg blir å reise til høsten, men også fordi det er vår! Solen skinner, sneen smelter, dagene blir lengre og alle er generelt mye gladere! I tillegg har jeg begynt å øvelseskjøre en del nå, noe som også gjør dagene mer spennende! Og idag, så har jeg hatt en skikkelig glad-mandag, haha. Alt er bare så bra for tiden! 

Haha, måtte jo prøve meg på noen kleine bloggbilder igjen. Rart at av ca 50 bilder får man ett eller to brukbare bilder - ting tar tid, huff. Men nå skal jeg prøve å oppdatere bloggen litt oftere framover, skal i hovedsak bruke bloggen slik at andre kan lese om utvekslingsåret mitt, men også for at jeg skal ha noe å se tilbake på. Jeg lover ingenting, men skal vertfall prøve å oppdatere minst èn gang i uken, ikke at det er så mye da, men slik at jeg får oppdatert litt! Går en spennende tid i vente, så det kommer nok til å bli noe å skrive om tenker jeg! Så må jeg bare slenge med et lite bilde av bloggcriben min idag, haha dette er ganske kleint
#utveksling #utvekslingsstudent #EFhighschoolyearhits