FORSIDEN ADD MEG FANPAGE BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN
- Syns om bildene?
Nå er alt klart, neggelakken er tørket og bunaden er lagt frem til en laang dag imorgen! Familien har kommet hjem, og inatt skal jeg sove på nyrommet mitt for første gang! Alt er så perfekt, føles som et annet liv! Var i konfirmasjon til Johanne tidligere i dag, det var kjempekoselig, og såå fint! Nå gleder jeg meg enda mer til dagen imorgen. Men nå er det ikke mange timer til jeg skal stå opp, så da snakkes vi blogges vi kanskje imorgen kveld! gonatt ♥- Skal dere i noen konfirmasjoner i år?


 
Føler meg som ett nytt menneske etter å ha fjernet etterveksten og fått av reggisen! Var på tide med begge deler, har jo trossalt gått med togskinner i ett og et halvt år, så var pisslei for å si det sånn! Er så syykt herlig å kunne slikke seg på tennene uten å kjenne det ubehagelige metallet jeg hadde i kjeften, huff! Nå er jeg vertfall heelt klar for konfirmasjonen min som skal være i helga, wii!

- Hva syns dere om "den nye meg"? haha!
På mandag var det jo 50% på hele bikbok, så da måtte selfølgelig jeg og Maja ta turen innom byen for litt shopping! Kjøpte ikke så mye, men noe ble det og jeg er superfornøyd! Fant også en overdel fra carlings jeg har sett på lenge, det var den siste igjenn og i min str., så da måtte kortet frem en gang til! 


overdel 199.-  |  tubebh 99.-  |  armbånd 99.- . Alt me jo bye billigere da siden det var 50%    

Fra carlings, 199.-

Stikker en tur på besøk til far nå, snakkes senere, har mye å blogge om!   

- Hva syns du om innkjøpene?
hits