FORSIDEN ADD MEG FANPAGE BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


Nå sitter jeg i bilen på tur til Cedar Point! Venninna mi Maren skulle egentlig vær med, men hun kunne ikke alikevell. Fikk heldigvis med meg en kompis som heter David, til tross for at jeg spurte i går. Men nå er vi på vei!

De hadde kjøpt donuts til oss i morges til frokost, haha. Only in America. Jeg er sammen med x vertsbroren min Thomas og hans lille familie.

Søte Drew!
Idag leverte jeg inn min siste innlevering på skolen. Det er rart å tenke på at jeg idag mest sannsynlig har sett hundrevis av personer jeg er vandt med å se hver eneste dag dette året, for en siste gang. Hvor mange av vennene mine kommer faktisk til å holde kontakten, og hvem vil jeg se i fremtiden? Det er så rart å tenke på.

Men nok om det. Det ble mange avskjedsklemmer med både lærere, rektor og elever. Avgangselevene fikk dra hjem klokka ti, og etter det brukte Anna og jeg tiden på å ta litt bilder rundt på skolen. Vi gikk til og med innom fotball-banen for en siste gang. Jeg har mange fine minner derfra, ca en gang i uken i begynnelsen av skoleåret ville jeg være der enten for å ta bilder til yearbook'en vår, får å se på den daværende kjæresten min spille (hehe kleint å skive men jaja) eller for å være en del av vår student section for å tøtte varsity laget vårt spille. Det er såklart snakk om amerikansk fotball, det glemte jeg vel å nevne.

Imorgen drar jeg til en stor fornøyelsespark, og det gleder jeg meg veldig til. Den heter Cedar Point, og skal vist være en av USA's beste, så det lover bra!
Hei! Denne uken har vært en lek på skolen. Først og fremst hadde vi jo fri fra skolen på mandag, men på tirsdag hadde vi senior t-shirt day. Da hadde alle seniorsene på seg samme t-skjorte. På onsdag hadde vi senior picnic. Vi fikk fri en skoletime i tillegg til lunchpausen til å grille, spise og bare slappe av sammen med kullet. Skolen hadde til og med åpent bassenget for oss! Det var mange som ikke viste om det, blandt annet jeg, så det ble ikke noe bading på meg. Men det var en morsom og avslappet dag på skolen, da!

Idag (torsdag) var vår siste hele dag på skolen før vi får sommerferie, og alle seniorsene gikk rundt med vår "cap and gown". For dere som ikke vet hva det er, så er det kappa og hatten man har på seg på graduation day, da man får vitnemålet. I tillegg delte vi ut brusbokser med personlige kort til favorittene våre. Jeg fikk to, jeg! Og siden vi er ferdig med alt av arbeid i yearbook class så hadde læreren vår laget et selskap for oss. Så det var en veldig koselig dag på skolen med andre ord.

Imorgen er vår siste dag på skolen, og siden vi er ferdige med alle eksamener så har vi egentlig ikke noe å gjøre, så vi får dra klokken 10. Det er også "dress up day" så da blir det kjole og finstas, noe som passer bra med tanke på at det er meldt 30 varmegrader i morgen :-D

Søte Riann signerer yearbooken min! Hva heter det forresten på norsk? Årsbok høres så rart ut, haha.

Fikk denne av Anna. Dette summerer opp utvekslingsåret mitt veldig godt, det har vært langt ifra det jeg hadde fårestilt meg, mye, mye verre. Men jeg er samtidig veldig takknemlig for alle de fantastiske menneskene jeg har møtt og alle de fine minnene jeg sitter igjenn med. Jeg har lært utrolig mye dette året, både godt og vondt.

Skolens tre av fire utvekslingsstudenter! Norge, Pakistan og Tyskland.
Hei! Klokken er snart elleve og jeg er klar for å gå til sengs etter ei fin helg. Denne uken er det siste innspurt på skolen, og jeg har jobbet med reviews og oppgaver de siste timene for å forberede meg til morgendagens TRE eksamener! På onsdag har jeg to til, og på torsdag er det mine siste to. Det vil si at på fredag er det piece out Dundee High School, for det er vår siste skoledag!! Tenk at året mitt kommer til en ende, og at jeg snart (endelig) setter kursen hjemover.

I går (søndag) fikk jeg gjort noen innkjøp på Walmart og Kohl's. Jeg har fått kjøpt meg en ny koffert, og på Walmart fant jeg noe syykt smart som blir å gjøre pakkingen så mye lettere. Vakumposer!! Så lett, jeg pakket parkasen min, tre gensere og to cardigans i en pose, brukte støvsugeren for å få ut lufta av posen, og vips - så var all luften ute, og den tok tre ganger mindre plass! Håper jeg slipper å kjøpe enda entil koffert da, hehe. Dette gjorde meg enda mer gira på hjemreise, så jeg har allerede begynt å pakke litt. Har enda over tre uker igjenn, da!

Har planer om å lage ett innlegg med forskjellige ting som har skjedd i det siste, så et bedre og lengre innlegg kommer senere en dag. Snakkes!
Jeg dro på camping sammen med vertsfamilien til Anna forrige helg, og da fant vi skilpadder over alt! Så skjønne, både store og små. De satt på kvister og avbrekte tre rundt et vann som var der. Jeg syntes det var skikkelig stas og se, for hjemme i Norge (vertfall ikke i nord) har vi ikke ville skilpadder.

Helt ut av det blå å skrive om det her på bloggen, men ville bare dele det! :-D
I helgen som var, var det endelig tid for prom, som er et sport ball som arrangeres én gang i året for juniors og senior på skolen. Anna (tyskern) og jeg hadde time på en salong for å få fikset både hår og sminke, så hele formiddagen gikk til det. Da klokken var fire møttes vi med ei fin elv for å ta bilder, og vi var faktisk veldig heldig med været. Det var melt både regn, lyn og torden, men det kom heldigvis ikke før lengre ut på kvelden.

Både jeg, Anna og Randi (vertssøster) hadde date, og det var en veldig kjekk opplevelse. Da vi kom til lokalet prom var på ventet vi nesten en time før vi spiste middag, og etter det var det egentlig bare dansing. Det kunne vært veldig morsomt, men DJ'en spilte bare ghetto rap fra tidlig 2000 tallet, anaconda og noen gamle Taylor Swift sanger.. Vi var ikke særlig imponert over det da, haha! Men det var en vellykket dag, og vi syns det morsomste med hele dagen var å ta bilde i photo booth'en de hadde der. Vi endte sikkert opp med 10 bilder der fra, haha!

Fine Randi og Jodi!

Behind the scenes! (Glemte å skifte neglelakk på tærne, wops..)

Dette skjer når vertsfar tar bilder!

Trodde nesten jeg skulle ha gangsperre i smilemusklene dagen etter prom, av alle bildene vi tok! Men det er jo bare positivt, for da har vi mange bilder å mimre tilbake på :-)hits