FORSIDEN ADD MEG FANPAGE BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


Gomorn! Nå er jeg akkurat ferdig å fikse meg, venter bare på å bli hentet så drar jeg på cafè med kathrine før hun drar på jobb! Skal også få kjøpt inn litt til helga og ellers noen andre småting jeg trenger, om jeg har penger haha. Husker ikke sist gang jeg hadde under 1000 kr på kortet, men det har jeg altså nå. Føler meg så blakk og tom, huff. Såklart har jeg brukt pengene fornuftig, tenkte å lage et innlegg med innkjøpene mine fra den siste tiden. Håper det er litt interressangt vertfall, er ikke kommet heelt inn i bloggingen enda så vet ikke om det jeg skriver er særlig bra stoff, eheh.. 

- Høres det bra ut?
For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra Kathrine, har hatt kosekveld med film og godis! Det vil si, vi dro på butikken for å kjøpe kattemat, men endte opp med å handle inn til frukt dyppet i sjokolade, åh, ingenting er bedre, mm! Vi kom fram til å se filmen LOL der Miley Cyrus spiller hovedrollen, har sikkert sett den filmen ti ganger snart men jeg blir aldri lei! Elsker henne som både artist og skuespiller! 

Flere enn meg som elsker filmen?Listen er laaang på hva jeg skal gjøre før jeg dør! Alt fra å eie en mops til å besøke Australia. Jeg skal absolutt leve livet, flytte rundt i verden, dra på safari, jobbe internasjonalt og virkelig leve livet jeg drømmer om imens jeg kan!hits