FORSIDEN ADD MEG FANPAGE BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


Her er noen av senior bildene som ble tatt da vi var på camping som jeg lovet å legge ut, som jeg glemte av (typisk). Disse bildene er egentlig ganske basic med et veldig casual antrekk, men jeg tror vi skal ta noen flere en annen dag. Vi skal kanskje dra til Ann Arbor til en grafitti vegg hørte jeg rykter om, og da blir det nok noen litt fancy bilder. #utveksling #EF #USA #exchgange
Lokal tid / 12:15 AM

Da var det helg og lørdag igjen! Idag fikk jeg endelig sovet skikkelig ut etter skoleuka, og det var deeilig. Det å stå opp kl 6 hver morgen sliter meg ut når helga kommer og jeg har lyst til å være lengre oppe, det er helt umulig. Jeg har flere fredagskvelder prøvd å se en film, men det går ikke for jeg bare sovner av i stolen! Igår sovet faktisk i sofaen rett etter klokka 9 og det sier vel litt. Våknet faktisk heller ikke før klokka var over fire på natta, og da var det rett på badet for å pusse tennene før jeg endelig krøp under dyna og fikk sovet på et ordentlig vis, haha!  

Idag dro inn til Monroe og fikk gjort noen ærender, før de tok meg med til en plass der jeg endelig fikk sett Lake Erie, en av de fem store innsjøene vi har her i Michigan. I det siste har jeg kjent litt på det å være så langt borte fra Sortland, jeg merker stor forskjell på miljøet her i forhold til hjemme. Jeg har ofte store vanskeligheter med å forstå hvor jeg er når vi er ute å kjører fordi alt er så likt; store jorder med maiskolber og bønner, veikryss og store fine hus. Hjemme eller generelt i Nord-Norge har jeg fjellene og havet som veileder og som gjør at man generelt har lettere for å kjenne seg igjen når man er ute å kjører. Men idag fikk jeg endelig sett "havet" her da, og det har aldri føltes bedre. Jeg er jo vokst opp på en plass med havet bare noen hundre meter nedfor huset mitt, hatt et veldig nært kjennskap til havet og vært vant med å bo med kysten rundt meg. Nå bor jeg midt i et land på en flat plass uten fjell og fjorder. Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal forklare følelsen jeg har inni meg, men jeg føler meg på en måte innesperret og som om jeg ikke helt klarer å puste rett fordi at luften her inne i landet er "skitten" fordi jeg ikke er knyttet til havet. Det høres sikkert helt rart ut, jeg syns faktisk selv at jeg høres helt gal ut nå når jeg prøver å forklare det, men det har vertfall gått opp for meg hvor mye jeg setter pris på naturen vi har i Norge. Ikke misforstå meg, - jeg har det veldig bra her og luften er ikke skitten eller tung, men det er vel mer bare en psykisk tanke fordi jeg ikke er vandt med å bo på innlandet. Etterpå dro vi på en fotballkamp der min "nevø" Drew spilte. Han er verdens søteste, han er 5 år og allerede good looking haha. Fotballkampen var utendørs og jeg holdt på å fryse ihjel til tross for at jeg hadde ballet meg inn i varme klær, så da jeg kom hjem tok jeg meg et langt, varmt og etterlengtet bad. *

OOOOG for ikke å glemme så fikk jeg også tidenes overraskelse idag! Venninnen min Sunniva  var så snill å sendte meg pakke i posten, og jeg ble såå glad når jeg så at den lå på stuebordet idag ♥♥ Jeg var fullt klar over at hun hadde sendt den, men jeg hadde på en måte glemt den helt av så det ble en veldig positiv overraskelse på en nokså normal lørdag. Har aldri vært så glad for å få norsk mat før, bare det å åpne pakken og se en boks makrell i tomat var ren lykke! TUSEN TAKK ♥♥♥


 
Woh, nå er det lenge siden sist jeg var inne her. Tiden går så fort her nede at jeg glemmer av bloggen av og til, og nå har jeg allerede vært her i over 2 måneder!

Denne skoleuken var det spiritweek på skolen, i går var det homecoming game og idag (lørdag) er det homecoming dance. Jeg er så heldig at jeg har date til dansen, så hele uka har jeg vært super stresset med å finne sko som passer til kjolen, stroppeløs bh og alt som hører til, - men nå er endelig alt klart for kvelden og jeg gleder meg veldig!

Har en del bilder å vise fra den siste tiden, så her kommer en liten oppsummering fra ting som har skjedd 


Sovnet av på sofaen en dag etter skolen, var helt utslitt etter å ha stått opp tidlig etter helga


Fikk brev fra Maja! Vi har en avtale om å bære brevvenner dette året. Nå som vi bor langt borte fra hverandre tenkte vi å utnytte sjansen til å "gå tilbake i tid" til da folk sendte personlige brev. Idag er det så lett å holde kontakten på alle slags sosiale medier, å skype og ha gratise samtaler, - men hva er vel bedre enn å få et personlig håndskrevet brev i posten? Ikke vet jeg, for det er såå koselig! 


Her er en av "hallwayene" på skolen 


På siste dag av spiritweek var temaet class shirt. Her ser dere t-skjortene vi som er seniors hadde. I tillegg til t-skjortene var hallwayene til de forkjellige trinnene dekorert i forskjellige temaer. Vår hallway var fullt opp med aper, trær og temaet var vel noe som jungel eller løvenes konge tror jeg. Det var vertfall veldig morsomt og sykt kreativt, de som hadde ansvaret for å dekorere hadde virkelig lagt sjelen i det! 


Denne lille (svære) karen var i kjelleren vår her om dagen, ush! hits